Va invitam la mai mult decat un film!

 Va invitam la mai mult decat un film! - *MARTI 22 NOIEMBRIE 2022 - ora 19:00 - Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” din orașul Constanța.


Filmul *„Clouds of Chernobyl – Anul pierdut 1986”*, debutul în lungmetraj al talentatei regizoare Ligia Ciornei, se bazează pe o întâmplare reală și *descrie lupta unei mame* de a păstra cea de-a treia sarcină sub presiunea exercitată de familie, explozia de la Cernobîl și a decretului cu numărul 770 dat de Nicolae Ceaușescu împotriva avortului


*Clouds of Chernobyl* un film romanesc, premiat international:

🎥 - pentru cel mai bun film international de debut, 

🎥 - pentru cea mai buna actrita in rolul principal, 

🎥 - pentru cel mai bun regizor,

🎥 - pentru cel mai bun scenariu,


📢 *dupa film* - vom sta de vorba cu *regizoarea Ligia Ciornei*, *actorii si alti invitati de seama*, pornind de la temele din film: familie, comunism, violență, avort, pubertate, dragoste, adolescență și libertate.


Acest film face parte din proiectul caritabil *Life Call* *Caravana Cinematografica Cultural Educativa - _de la Constrangere la Libertate_* si m-as bucura sa va alaturati acestui demers.


Biletul - donatie, la acest *eveniment unic in CONSTANTA este de 25 lei* si poate fi achizitionat de aici:


https://lifecall.ro/caravana https://lifecall.ro/evenimente/caravana-lifecall/


_Valoarea biletului este o donație pentru a susține proiectele LifeCall și, implicit, fiecare femeie însărcinată aflată în criză de sarcină și pe pruncul ei, pe care Asociația LifeCall îi are și îi va avea în grijă._


Daca nu puteti ajunge - puteti da mai departe acest mesaj!🙏💕

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

De la constrangere la libertate - invitatie la film si dialog deschis in Arhiepiscopia Tomisului

Lynn Fitch la Marșul pentru viață Washington 2023: „Până când nu vom schimba inimile și mentalitatea, viața rămâne fragilă și respectarea demnității umane rămâne doar o aspirație”

Congresmanul Chris Smith la MPV Washington 2023: „Este vorba despre muncă de echipă”