Jeanne Manicini, Marșul pentru viață Marșul pentru viață Washington 2023: „Vom continua până când avortul va deveni de neconceput”

 Prieteni, de-a lungul ultimilor 50 de ani, Marșul pentru viață a devenit cea mai mare mișcare pentru drepturile omului din lume.

Și, chiar dacă Marșul s-a născut ca reacție la Legea Roe, nu se încheie după schimbarea acestei legi. De ce? Pentru că nu am terminat tot ce aveam de făcut.

Dați-mi voie să repet: nu am terminat încă.

Anul acest marcăm cea mai importantă victorie a noastră, dar încălcarea drepturilor omului prin avort este departe de a se fi încheiat. Din nefericire, numai anul acesta în SUA vor fi făcute peste 700,000 de avorturi.

Și știm că avortul ia o viață și rănește cel puțin încă una.

Așa că vom continua marșul nostru până când încălcarea drepturilor omului prin avort devine istorie. Vom continua marșul până când avortul va deveni de neconceput.

Eu și mai mulți vorbitori vom prezenta ceea ce credem că trebuie să fie următorii pași în construirea unei culturi pro-viață în America post-Roe. Sursa:https://marsulpentruviata.ro/index.php/2023/01/30/jeanne-manicini-marsul-pentru-viata-marsul-pentru-viata-washington-2023-vom-continua-pana-cand-avortul-va-deveni-de-neconceput/

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

De la constrangere la libertate - invitatie la film si dialog deschis in Arhiepiscopia Tomisului

Lynn Fitch la Marșul pentru viață Washington 2023: „Până când nu vom schimba inimile și mentalitatea, viața rămâne fragilă și respectarea demnității umane rămâne doar o aspirație”

Congresmanul Chris Smith la MPV Washington 2023: „Este vorba despre muncă de echipă”