Treceți la conținutul principal

Summer Smith, studentă pro-viață: Avem o singură viață pe acest pământ, o singură șansă de a pune capăt avortului, de a sprijini femei ca mama mea

 

Summer Smith, Președinta Studenți pentru viață de la Universitatea Creștină Liberty din Virginia, SUA, a spus vineri, 20 ianuarie, la Marșul pentru viață de la Washington, DC, că s-a implicat în mișcarea pro-viață pentru că nu vrea să mai treacă nimeni prin ce a trecut mama ei când și-a avortat primul copil.

Salut, generație pro-viață!

Numele meu este Summer Smith și sunt președintele organizației Studenți pentru viață de la Universitatea Liberty.

M-am implicat în mișcarea pro-viață după ce în liceu am aflat că am un frate sau o soră în rai din cauza avortului.

Mama mea avea 18 ani, era în ultimul an de liceu, pe cale să absolve, când a aflat că este însărcinată. Ca majoritatea femeilor în situația ei, nu se simțea pregătită să aibă un copil. Mi se frânge inima pentru ceea ce a trăit. Era o situație foarte dificilă și, în loc să se simtă în siguranță și să caute sprijin, mama mea s-a simțit speriată și singură. Motivul pentru care sunt pro-viață este că nu vreau ca nimeni să treacă prin ceea ce a trecut mama mea.

Există femei din întreaga lume care încă simt exact același lucru. Răspunsul constă în a le ajuta și a le oferi sprijinul de care au nevoie în acel moment. Slavă Domnului pentru oamenii care au muncit din greu în ultimii 50 de ani pentru a se asigura că decizia Roe vs. Wade va fi anulată. Dar acesta este doar începutul. Acum trebuie să sprijinim femeile aflate în nevoie mai mult ca niciodată!

Pentru mine, a fi pro-viață este ceva personal. Știu că toți aveți motive pentru care sunteți pro-viață. Sunt întrebată tot timpul: „Cum mă pot implica, mai ales ca tânăr, în mișcarea pro-viață?”

În primul rând, spuneți adevărul, povestiți-vă experiența de viață.

Fiecare dintre noi are o platformă unde se poate exprima, fie că ne dăm seama sau nu. Pentru generația noastră, aceasta constă, de obicei, în rețelele de socializare. Așadar, postați grafice pro-viață, vorbiți despre frumusețea vieții într-un live pe Instagram, purtați semne pro-viață în fotografiile voastre. Vorbiți despre avort în familie, în grupul de prieteni și în campus. Vorbiți cu dragoste și compasiune. Documentați-vă.

Generația noastră este în mod constant influențată de informații false din mass-media și de oamenii politici pro-avort.

Căutați voi înșivă informațiile. Cred în ceea ce spune Biblia despre avort, însă se pot folosi și alte argumente pentru a susține mișcarea pro-viață.

Putem convinge inimile și mințile oamenilor cu privire la adevărul din interiorul pântecelui folosind toate faptele și datele disponibile. Credința noastră trebuie să fie bine argumentată și bine informată.

În cele din urmă, implicați-vă practic în mișcarea pro-viață, implicați-vă în extraordinarele centre locale pentru femei în criză de sarcină și în organizațiile caritabile pro-viață la nivel local.

Dacă generația noastră nu face un pas înainte și nu are grijă de copil, de mamă și de tată, nu va mai exista o mișcare pro-viață și treptat aceasta va dispărea. Nu putem sta fără să facem binele sau să rămânem tăcuți, așa că haideți să ne implicăm!

Avem o singură viață pe acest pământ, o singură șansă de a pune capăt avortului, o singură șansă de a sprijini femei ca mama mea.

Vă încurajez să rămâneți curajoși pentru adevăr și să aveți dragoste pentru a proteja vieți nevinovate și pentru a aboli avortul în timpul vieții noastre.

Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți. Vă mulțumesc!

 

Sursă: Știri pentru viață

Leave A Comment

  


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

De la constrangere la libertate - invitatie la film si dialog deschis in Arhiepiscopia Tomisului

Lynn Fitch la Marșul pentru viață Washington 2023: „Până când nu vom schimba inimile și mentalitatea, viața rămâne fragilă și respectarea demnității umane rămâne doar o aspirație”

Congresmanul Chris Smith la MPV Washington 2023: „Este vorba despre muncă de echipă”