Marșul pentru viață 2023 Washington DC: „Știam că-mi voi iubi copilul necondiționat, chiar dacă lumea considera imperfecțiunea lui de neiubit”

 

Marșul pentru viață 2023 Washington DC: „Știam că-mi voi iubi copilul necondiționat, chiar dacă lumea considera imperfecțiunea lui de neiubit”.    ciclu al îndoielii, care îmi clătina viața din temelii. Sigur că a existat presiune să fac avort. Dar, cu harul lui Dumnezeu, deși mi-era teamă și nu știam ce va fi, am ales viața.

În ultima lună de sarcină, când am făcut ultima ecografie, specialistul era mirat și tot cotrobăia prin actele mele medicale. Pe chip i se citea șocul și confuzia, pentru că, ceea ce văzuse luni la rând, dispăruse cumva. Chistul de pe creier nu mai era acolo. Defectele care apăruseră la celelalte organe nu se mai vedeau nicăieri. A fost o minune. Acum, este o fată cât se poate de sănătoasă!

Vă spun această poveste, fiindcă în ziua în care am făcut alegerea am ales să merg în necunoscut. Am ales să dau viață unui copil pe care am știut că îl voi iubi necondiționat, chiar dacă lumea considera că este de neiubit din cauza imperfecțiunilor lui. Și totuși am ales viața în ziua aceea.

Am vrut să vă împărtășesc astăzi alegerea mea în favoarea vieții, o alegere pe care nu o voi regreta niciodată. De aceea, vă rog să-mi fiți alături în timp ce fiica mea cea mare, alegerea mea în favoarea vieții, ne dă tonul pentru Imnul Național: Ariel Walden!” sursa: https://marsulpentruviata.ro/index.php/2023/01/30/marsul-pentru-viata-2023-washington-dc-stiam-ca-mi-voi-iubi-copilul-neconditionat-chiar-daca-lumea-considera-imperfectiunea-lui-de-neiubit/

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

De la constrangere la libertate - invitatie la film si dialog deschis in Arhiepiscopia Tomisului

Lynn Fitch la Marșul pentru viață Washington 2023: „Până când nu vom schimba inimile și mentalitatea, viața rămâne fragilă și respectarea demnității umane rămâne doar o aspirație”

Congresmanul Chris Smith la MPV Washington 2023: „Este vorba despre muncă de echipă”